de andere aardappelen van gisteren en eergisteren eentje moesten nog op , drie stuks , halve ui , diepvries boontje's , en kruiden , twee verschillende dingen uit een gezamenlijke cultuur nu eigenlijk , iets wat noord-zuid Amerikaans lijkt met dus de prutnaam roti , maar goed wel lekker dus , geen lamsvlees dan maar varkensvlees , morgen die krop sla op , toch gelukt 500 gram gehakt voor de houdbaarheidsdatum op , of in ieders geval veilig omgezet in te eten eten , te eten voedsel , met weinig zorgen om de vleesjus , met die gehaktballen met paprika en witte peper van een gewicht of grote naar bijna de helft kleiner nu , morgen de zout en zoete ketjap er bij , vijf minuten inplaats van twintig en klaar , ook al zaten ze nou dus er bijna een uur in de boter toch kan het soms echt zo snel gaar zijn van binnen in , in twintig minuten , aardappelen opzetten na het schillen , die doen er ook een kwartier tot twintig minuten over dus vlees het eerste blijft het wel in het Nederlands eten , maar onze eigen keuken is mooi uitgebreid geworden door die boel in stukje's te doen nog dan de Franse keuken , maar boontje's , ui , wortel en witte kool op azijn , atjar , ergens van wie is alles nou orgine kan je je altijd blijven afvragen .
Geen opmerkingen:
Een reactie posten